Beoordelingen van Deli 78 Hengelo

Recente recensies van Deli 78 Hengelo

5 sterren na 119 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op de afgesproken tijd klaar. Mijn collega's hebben heerlijk gegeten en waren laaiend enthousiast. Voor allen is het zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijk bedankt

, 05-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Smaakte heerlijk en zeer rijkelijk belegd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden een broodje Carpaccio en een broodje Zalm ! Zoals altijd supervers en erg lekker!

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2021

Kwaliteit:

Rating

was een salade met ruim voldoende ingrediënten en van zeer goede kwaliteit.

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed 👍🏻

, 31-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijkbelegde broodjes. Bezorging is altijd binnen de tijd. Heb bij opmerkingen iets geplaatst, en het ook gewoon gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig !

, 25-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dit keer erg weinig kaas en extra saus op de broodjes, wat ik wel gevraagd had. vooral kaas op de pastrami is echt een must.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superlekker

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Top broodjes, goed belegd en waar voor je geld. Ik ga vaker bestellen!

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere broodjes! Vooral de carpaccio is een aanrader 😋😋😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zouden half 4 komen alleen was dit kwartier later, ik had aangeven met brief geld te betalen maar er was geen wisselgeld om terug te geven. Ik had mijn huisnummer met toevoeging aangegeven maar ook dit kon meneer niet terug vinden. ( het staat gewoon op de bon) Broodjes waren wel goed!! Alleen jammer van de tomaat wat niet aangegeven stond en er wel op zat…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de gehele bestelling ontbrak er 1 item. Nadat we belde, zou deze nagebracht worden. Echter het item werd 3 kwartier later bezorgd toen de lunch al was afgelopen. Jammer!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes voor een prima prijs

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer "super"broodjes. Lekker, snel en vers. Keurig optijd bezorgd.

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar, ik werd alleen niet vriendelijk behandeld dat was echt niet klantvriendelijk! De broodjes waren lekker.

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

de filet american was alweer uitverkocht!! is altijd uitverkocht als ik wil bestellen, de italiaanse bollen waren slecht gebakken, kortom niet goed!

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker :)

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Helaas waren niet alle broodjes goed belegd. De truffelmayo zat op sommige delen van de broodjes als een dikke klodder onder de rosbief/carpaccio en op sommige delen van het broodje zat niks. Ook de tomaat was vergeten. Broodjes wel lekker vers.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, stonden op de afgesproken tijd klaar, makkelijk online te bestellen, vriendelijk personeel, oftewel: helemaal top! Aan te raden!

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Bedankt voor weer een goede lunch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje 👍🏻

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes en goede koffie

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed!

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik moest ruim 10 min wachten in de rij waardoor mijn online bestelling (panini) al helemaal slof was geworden. Erg jammer vh broodje. Nooit eerder bij jullie gehad. Normaal erg tevreden, alleen dit keer helaas niet.

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes smaakten goed en bezorging optijd!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes!

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had vermeld dat ik geen tomaten op een van de broodjes wilde, dit is helaas niet doorgekomen. Verder was het erg lekker.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte levering, in delen gekregen en lange wachttijd ertussen. Terwijl anders vermeld was aan de telefoon. Broodjes waren wel lekker .

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren zoals altijd erg goed. Alleen erg jammer dat de levering veel te laat was.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima zaak, je wordt vriendelijk en efficiënt geholpen! Altijd heerlijke verse broodjes en goed belegd!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker broodje goeie prijs en bezorging zoals afgesproken.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker broodje en wrap

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse broodjes

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Broodjes normaal ruim belegd met stukjes kip dit keer was het zoeken naar de stukjes kip erg jammer voor de rest goed vers

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom lekker gegeten en snel gebracht.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes zijn heerlijk, de bezorging was op tijd. Top!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd waren de broodjes superlekker. Heerlijk vers, goed belegd, gewoonweg smullen. Ga zo door!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere broodjes tegen een betaalbare prijs, en makkelijk online te bestellen.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker, jammer dat warme broodjes niet kunnen worden bezorgd als je voor minder dan 70€ wordt besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en weer heerlijk geluncht

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaar en de broodjes waren heerlijk, ruim belegd.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote goed belegde broodjes, op tijd bezorgd!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima broodjes!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben telefonisch vriendelijk te woord gestaan, wel online besteld. Bezorging keurig op tijd & broodjes waren heeeeerlijk!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal zijn de broodjes erg goed belegd nu per broodje 5 stukjes kip en de pannini was zonder gesmolten kaas met tevens 5 stukjes kip vermoed dat er een nieuwe medewerker is bijgekomen volgende keer maar weer proberen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en royaal belegd 👍Netjes binnen de afgegeven bezorgtijd bezorgd.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere broodjes en heerlijke muffins.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs-kwaliteit verhouding

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas verkeerde broodje meegekregen, ik had een Italiaanse bol carpachio besteld en krijg een stokbroodje ham met tomaat mee. Waar gaat dit mis?

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse broodjes deze goed belegd zijn

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden heerlijke broodjes, 1 salade en een warm broidje. Alkes royaal belegd en erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

ham op het broodje Brugse beenham was veel te vet!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gemaakt en snel bezorgt.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk! Vers, goed belegd echt een aanrader!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse broodjes. Goed belegd Redelijk op tijd geleverd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gevulde broodjes en alles lekker vers. Een aanrader om te bestellen!!!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere broodjes! Vers en goed belegd! Gewoon heerlijk!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd!! en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Duurde te lang en normaal gesproken zijn de broodjes veel beter.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was in orde. Ze waren echter niet op de hoogte dat er een online bestelling geplaatst was en ook al betaald. Dat was wel vreemd. Maar werd wel sbrlben netjes opgelost.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

JUST IN TIME LEVERING EN ALS ALTIJD HEERLIJK VERS EN LEKKER

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke salades en lekkere broodjes

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed. Bestel normaal via thuis bezorgd en dan kun je sparen voor korting en via de site zelf dus niet. Erg jammer. Dus in vervolg gewoon weer via thuis bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg goed! Dankjewel.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

20 minuten voor de deur gestaan op het gereserveerde tijdstip om mijn bestelde broodjes af te halen, maar er werd niet open gedaan. Wel vooraf betaald, dus geld weg en alsnog door de mcdrive moeten rijden voor eten.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes waren prima, niet heel bijzonder. De broodjes met brie waren overladen met honing-mosterd saus, waardoor de brie niet meer te proeven was. Geen goede combi sowieso - beter gewoon met honing. Snelle bezorging was een plus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super prijs kwaliteit verhouding! Lekker goed belegd broodje. Ideaal ook om online te kunnen bestellen zodat het klaar staat om op te halen.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie meergranen pistolet gegrilde kipfilet is de beste!!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse broodjes. Rijkelijk belegd en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op de afgesproken tijd Alles was vers en erg lekker

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

broodjes waren prima, alleen had ik aangegeven donkere meergranen baguette, en deze werd geleverd, wit.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje bal met saté besteld online saté saus zat er niet bij. Vorige x broodje gezond kip besteld bij de Bali zat er geen kip bij

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker broodje, royaal belegd, was keurig op de afgesproken tijd klaar.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik in de opmerkingen aangeef dat ik geen tomaat op mijn pastrami wil, zie ik ook graag dat men hier rekening mee houdt.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer heerlijk vandaag. Eén minpuntje, ik had gevraagd om op de zakjes te schrijven wat er in zat. Vorige week was dat keurig gebeurd. Deze week helaas niet. Het gevolg is dat ik alle zakjes moet vastpakken om erin te kijken en dat is qua Corona natuurlijk niet goed en eigenlij overbodig. Fijn weekeinde!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede broodjes, super snelle levering

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere broodjes en snel geleverd. ruim belegd en goede kwaliteit.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ideaal Om vooraf te bestellen en dan afhalen Echt een aanrader

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel erg lekker. Ik had op de bestelling aangegevem dat ik graag op het zakje geschreven wilde hebben welk broodje er in zat en ook dat waa keurig gebeurd. Alle lof en een prettig weekeinde!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Salades wlke online besteld waren, moesten nog gemaakt worden, terwijl ik zelf 20 minuten te laat was. Mensen achter de balie zaten te mopperen over dat er geen ham was, geen gesneden ui, geen tomaat. Het ergste was dat de baas dat zelf deed naar zijn personeel. Daarnast was de salade welke ik in de aanbieding besteld heb, evn duur als op het bord aan de buitenzijde. Ik hoop dat ze er iets mee doen, want aan de kwaliteit van de broodjes en salades ligt het niet. Het is puur de sfeer en de services waarin ze te kort schieten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn prima. Alleen in het middaguur wel voldoende tijd inplannen.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende broodjes, systeem is erg duidelijk, omdat je bij bestelling een mail ontvangt, en tevens een mail ontvangt op moment dat de bezorger onderweg is.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was klaar bij aankomst, Broodjes zijn goed belegd!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes. Goed belegd en niet duur. Ook erg snel bezorgd!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes tegen een goede prijs!!! Makkelijk online te bestellen en betalen, alleen nog ff afhalen of laten bezorgen Top

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer keurig op tijd en werd door een vrolijke zeer correcte bezorger gebracht. De broodjes waren ook vandaag weer over heerlijk. Echt de lekkerste broodjes van Hengelo en omstreken.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en eten!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld...was tegen afgesproken tijd gereed, prima dus, personeel mag best wel iets vriendelijker kijken!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden dit keer de carpaccio wat weinig/dunnetjes. Verder heerlijk.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar en de broodjes waren heerlijk.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers brood en rijkelijk belegd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De afgesproken afhaaltijd was 12:30. Toen ik aankwam was het heel druk en stonden er maar twee medewerkers achter de balie. Mij werd niet gevraagd of ik wat had besteld of wilde bestellen. Ondertussen stond er al een papieren tasje klaar op de balie, vermoedelijk met mijn opgewarmde appelflap. Ik stapte op een medewerker af om 12:30, die zei dat het bijna klaar was (de panini was nog niet klaar). Dat vond ik niet netjes, ik had de bestelling 20 minuten van te voren besteld en vind het niet oké dat de mensen om mij heen die niet online hadden besteld (en dus later dan ik) hun order eerder kregen dan ik. Vervolgens was de panini ook klaar. Deze was prima warm (ik vind de prijs van de panini’s overigens wel duur in vergelijking met wat je krijgt) maar mijn appelflap niet. De appelflap was op drie plekken helemaal koud, en voor de rest heel lauw. De volgende keer zou ik graag willen zien dat bestellingen op de afgesproken tijd klaar zijn en als ik vraag of iets opgewarmd mag worden, dat de

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en vlot op online bestelling

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje Rendang was niet geweldig. Vooral erg veel saus en welgeteld 3 kleine stukjes vlees erop. Stokbrood carpaccio was erg goed.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn gek op jullie verse stokbrood, en de vulling is ook fantastisch, er zit genoeg op, met heerlijke smaken en vers!. Ook de website is duidelijk en prettig te bedienen. Service van locatie Hengelo is goed, ze zijn snel

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helemaal goed en op tijd.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse broodjes!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes goede prijs kwaliteit en snelle service.