Beoordelingen van Deli 78 Hengelo

Recente recensies van Deli 78 Hengelo

5 sterren na 20 reviews

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Salades wlke online besteld waren, moesten nog gemaakt worden, terwijl ik zelf 20 minuten te laat was. Mensen achter de balie zaten te mopperen over dat er geen ham was, geen gesneden ui, geen tomaat. Het ergste was dat de baas dat zelf deed naar zijn personeel. Daarnast was de salade welke ik in de aanbieding besteld heb, evn duur als op het bord aan de buitenzijde. Ik hoop dat ze er iets mee doen, want aan de kwaliteit van de broodjes en salades ligt het niet. Het is puur de sfeer en de services waarin ze te kort schieten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodjes zijn prima. Alleen in het middaguur wel voldoende tijd inplannen.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende broodjes, systeem is erg duidelijk, omdat je bij bestelling een mail ontvangt, en tevens een mail ontvangt op moment dat de bezorger onderweg is.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was klaar bij aankomst, Broodjes zijn goed belegd!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes. Goed belegd en niet duur. Ook erg snel bezorgd!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes tegen een goede prijs!!! Makkelijk online te bestellen en betalen, alleen nog ff afhalen of laten bezorgen Top

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer keurig op tijd en werd door een vrolijke zeer correcte bezorger gebracht. De broodjes waren ook vandaag weer over heerlijk. Echt de lekkerste broodjes van Hengelo en omstreken.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en eten!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld...was tegen afgesproken tijd gereed, prima dus, personeel mag best wel iets vriendelijker kijken!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We vonden dit keer de carpaccio wat weinig/dunnetjes. Verder heerlijk.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig op tijd klaar en de broodjes waren heerlijk.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers brood en rijkelijk belegd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De afgesproken afhaaltijd was 12:30. Toen ik aankwam was het heel druk en stonden er maar twee medewerkers achter de balie. Mij werd niet gevraagd of ik wat had besteld of wilde bestellen. Ondertussen stond er al een papieren tasje klaar op de balie, vermoedelijk met mijn opgewarmde appelflap. Ik stapte op een medewerker af om 12:30, die zei dat het bijna klaar was (de panini was nog niet klaar). Dat vond ik niet netjes, ik had de bestelling 20 minuten van te voren besteld en vind het niet oké dat de mensen om mij heen die niet online hadden besteld (en dus later dan ik) hun order eerder kregen dan ik. Vervolgens was de panini ook klaar. Deze was prima warm (ik vind de prijs van de panini’s overigens wel duur in vergelijking met wat je krijgt) maar mijn appelflap niet. De appelflap was op drie plekken helemaal koud, en voor de rest heel lauw. De volgende keer zou ik graag willen zien dat bestellingen op de afgesproken tijd klaar zijn en als ik vraag of iets opgewarmd mag worden, dat de

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en vlot op online bestelling

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Broodje Rendang was niet geweldig. Vooral erg veel saus en welgeteld 3 kleine stukjes vlees erop. Stokbrood carpaccio was erg goed.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn gek op jullie verse stokbrood, en de vulling is ook fantastisch, er zit genoeg op, met heerlijke smaken en vers!. Ook de website is duidelijk en prettig te bedienen. Service van locatie Hengelo is goed, ze zijn snel

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was helemaal goed en op tijd.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse broodjes!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse broodjes goede prijs kwaliteit en snelle service.